Spoštovani prijatelji ŠD Sonček,

vrsto let ste nas prosili, naj vas povabimo, da del dohodnine namenite donaciji ŠD Sonček. Vabimo vas k donaciji,  saj bomo z  vašo pomočjo lažje izpeljali program v letu 2021. V ospredju bosta 25. Sončkov dan in 26. Poletje ob Soči, kjer bomo številnim otrokom zopet pripravili čudovite počitnice pri Soči.

NEKAJ  IFORMACIJ  O  »1% DOHODNINE«

Kdo?  V skladu s 142. členom Zakona o dohodnini – ZDoh-2, lahko vsak davčni zavezanec-rezident zahteva, da se do 1% dohodnine, nameni za financiranje splošno koristnih projektov in za financiranje društev ali klubov, ki delujejo v javnem interesu. Upravičenci, katerim je mogoče nameniti del dohodnine, so objavljeni na seznamu (z imenom oziroma nazivom upravičencev in davčno številko) na spletni strani FURS.

Kdaj? To lahko storite do 31. 5. 2021.

Kako in kje? To lahko storite:

• prek sistema eDavki (spletna stran edavki.durs.si), kjer po prijavi poiščite »namenitev dela dohodnie« in vpišite našo davčno številko 59511427 (če imate digitalno potrdilo in urejeno aplikacijo za dostopanje),
  • izpolnite obrazec, ki vam ga pošiljamo v prilogi in ga pošljite na naš naslov (Za spomenikom 3, 5250 Solkan),
  • izpolnite obrazec, ki vam ga pošiljamo v prilogi in pošljete po pošti na svoj pristojni finančni urad ali jim ga oddate osebno.

Tako, mi smo našo nalogo in vašo željo izpolnili. Kakorkoli …  Še enkrat se  zahvaljujemo vsem, ki ste pomagali na naši poti v iztekajočem se letu, bodisi materialno ali z vzpodbudno besedo, razumevanjem …

Veliko lepega v ter

nasvidenje na dogodkih ŠD Sonček v letu 2021.

Več informacij na edavki.durs.si