Ker vse to radi delamo, ker so nad našim programom navdušeni številni gledalci, športniki, trenerji …, predvsem pa, ker vse to imajo radi otroci, bomo zopet pripravili

MALE OLIMPIJSKE IGRE NOVE GORICE

Ker vse to radi delamo, ker so nad našim programom navdušeni številni gledalci, športniki, trenerji…, predvsem pa, ker vse to imajo radi otroci, bomo pripravili v

petek, 29.5. 2020

MALE OLIMPIJSKE IGRE 2020

V veliko čast in veselje nam je,
da bo Miroslav Cerar častni pokrovitelj Sončkovih iger.

ZELO BOMO  VESELI TUDI VAŠEGA OBISKA !

Naš veliki športnik je ŠD Sonček nekaj zapisal …

»Že samo ime društva izžareva optimizem, veselje do življenja, svetlobo, ki jo aktivnost društva daje svojim mladim članom. Presenečen sem nad pestrostjo aktivnosti in nad cilji, ki jih spremljajo. Ni važno zmagovati. Važno je družiti se, odkrivati naravo, odkrivati svoje sposobnosti in jih primerjati z drugimi. Skratka izkoristiti tisti čas, ki nam ga nudi življenje in ga mladi brez pravega vodstva prevečkrat sami ne znajo in ne zmorejo uporabiti tako, kot je prav zanje, za njihove bližnje in družbo v celoti.

Prosti čas, poln aktivnosti, žara in medsebojnega sodelovanja je tisto, kar društvo preko svojih požrtvovalnih vaditeljev vceplja svojim mladim športnikom, svojim članom ter s tem obogati njihovo telesno in duševno življenje in postavlja temelje za kasnejše uspehe.

Želim, da bi društvo še naprej živelo po večno koristnem načelu – zdrav duh v zdravem telesu – po katerem so na koncu vsi zmagovalci.«

Miroslav Cerar,

najuspešnejši slovenski olimpijec vseh časov,

predsednik Slovenske olimpijske akademije