NEKAJ VTISOV IZ »KORONA POLETJA OB SOČI«, POLETJA OB SOČI 2020 in 2021

NEKAJ VTISOV IZ "KORONA POLETJA OB SOČI", POLETJA OB SOČI 2020 in 2021

Letošnje leto je zelo čudno, polno neprijetnih dogodkov, zato sem še toliko bolj pričakovala počitnice v upanju, da se bom udeležila 11. šole pod Solkanskim mostom. Zelo sem bila vesela, ko sem izvedela, da bo kljub situaciji s Korona virusom Poletje ob Soči organizirano.

 Končno je napočil težko pričakovani termin, v katerega sem se prijavila. Zjutraj sem se z veseljem in polna pričakovanj zbudila, pozajtrkovala in se pripravila na odhod. Obdajali so me čudni občutki, zaradi virusa, ki se je širil med nami. Vendar, ko sem prestopila vrata Sončka, sem v hipu pozabila na vse grdo. Občutila sem občutek sreče in varnosti.

Poletje ob Soči obiskujem že peto leto in vedno znova je prijetno ter zabavno. Dnevi so sproščeni in polni raznih aktivnosti, smeha, iger, dobre hrane, veselja in vsega pozitivnega.

 Poleg tega lahko rečem, da sem se naučila veliko novega ter spoznala veliko prijetnih ljudi. Letos sem posebno vesela, saj mi je bilo omogočeno, da pomagam. Tega sem si zelo želela in moram priznati, da je neverjetno.

Preživljanje časa z vsemi vami mi zelo polepša počitnice, za kar sem vam neizmerno hvaležna.

Lexi Neja Žagar, 17.7. 2020