Nekaj obvestil klubom za čim lepši 25. SD

Nekaj obvestil udeležencem 26. Sončkovega dne,da bodo imeli čim lepši  SONČKOV DAN:

·   Kosilo za udeležence 26. Sončkovega dne,  ki bodo igrali  v Balonu, Partizanu, TŠC – ju ter v športni dvorani OŠ Milojke Štrukelj, bo v bližnji restavraciji ŠC Nova Gorica (11:30 – 15:00).

Otroci, ki bodo igrali na OŠ Ledine, bodo kosili v gostilni Metulj.

Za ekipe, ki bodo igrale na OŠ Šempeter, je kosilo na tamkajšnji šoli.
Vsi, ki bodo igrali na Biotehniški šoli v Šempetru,  bodo tudi tam kosili.

Otroci, ki bodo igrali na OŠ Vrtojba, bodo kosili v gostilni v Vrtojbi.

Za otroke, ki bodo igrali na OŠ Fran Erjavec  in OŠ Kozara ter v  bo kosilo organizirano v  Dijaškem domu Nova Gorica.

Otroci, ki bodo igrali v sosednji Gorici(I), bodo tudi tam kosili.

 Ekipe morajo priti na kosilo v spremstvu odrasle osebe.
Za odhod na kosila otroci ne potrebujejo prevoza, vse restavracije so v bližini.

·   Na Sončkovem dnevu bo tekmovalo zelo veliko ekip in otrok, zato ne bo povsod dovolj prostora v garderobah. Potrebno bo malo potrpežljivosti …
Organizatorji imamo dovolj dela s samo prireditvijo, tako da ne moremo prevzeti skrbi in odgovornosti nad odloženimi predmeti v garderobah …

·    Kakor na Sončkovem dnevu dela svoje prve košarkarske korake več kot 1400 mladih košarkarjev, bo svojo pot začelo kar nekaj mladih sodnikov.
Z vašo pomočjo jim bo precej lažje. Ne pozabite tudi na FAIR PLAY. Hvala.

Lepo prosimo trenerje v Balonu in Športnem centru Šempeter, da poskrbijo, da se v času, ko ne igrajo njihove ekipe, otroci nahajajo na tribunah. Tako da ne bodo motili ostalih udeležencev športnega  centra, predvsem pa, da ne pride do kakšne nesreče (vrvi, orodja), ko otroci brez spremstva skačejo, plezajo …   

·    Ob prostih terminih se sprehodite in si oglejte ter spoznajte delček KOŠARKARSKEGA VELEMESTA. Prečudovit pogled na KOŠARKARSKO VELEMESTO je iz bližnje Kostanjevice in malce oddaljene Prevale. Lahko se ustavite na skupnem trgu obeh Goric, ki je poleg železniške postaje … Sončkov dan ne sme biti samo košarka.

·  Vsi mladi košarkarji bodo spominske diplome in kolajne ter nagrade prejeli v telovadnicah, kjer bodo igrali.

Spominske pokale bodo vse ekipe prejele na zaključni tekmi.

Po nagrado pride predstavnik ekipe v spremstvu odrasle osebe, ki ima nagradni bon – e.  V nasprotnem primeru zasluženega pokala ne bomo podelili! Vse to z namenom, da bo podelitev potekala hitro in brez zapletov.

Ob koncu Sončkovega dne bomo izžrebali tudi ekipo,  ki bo odšla domov z bonom  za   športni dan na Soči ( kajak, košarka, piknik …).

Če izžrebane ekipe ne bo, bomo izžrebali naslednjo …

·    Na Sončkovem dnevu bo sodelovalo več kot 120 ekip, zato na zaključni tekmi ne morejo sodelovati predstavniki vseh ekip. Nastopali bodo le nekateri igralci iz višjih in najboljših starostnih kategorij, kot predstavniki  26. SONČKOVEGA DNE.

Nikakor ne pomeni, da so to najboljši  igralci. Prosimo, da to trenerji razložite večini otrok, ki bodo med gledalci. Na Sončkovem dnevu ne sme biti užaljenih, razočaranih otrok. Hvala!

·  Zaradi velikega števila igralcev in gledalcev  »nova«  športna dvorana v Novi Gorici še ni rešila prostorske zagate na zaključku Sončkovega dneva. Potrebo se je nekoliko organizirati. Trenerje prosimo, da na zaključni tekmi upoštevajo navodila redarjev, tako da se posedejo – zapolnijo tribune po vrstnem redu.

 Z vašo pomočjo bo dovolj prostora za vse. Hvala!

Zaključna prireditev je namenjena in narejena za otroke.

Prireditev vedno doseže vrhunec na zaključku, ko otroke s svojim nastopom navduši in zabava atraktivna akrobatska skupina. Zato prosimo, da ekipe ne zapustijo dvorane pred zaključkom. Če boste šli prej, bodo otroci … 

Vemo, da ste nekateri iz oddaljenih krajev. Vemo, da ste nekateri vezani s šoferjevim urnikom. Vendar …!

Če boste dvorano zapustili pred časom, ne boste pridobili časovno veliko.

Za veliko lepih in zabavnih stvari pa bodo prikrajšani otroci, to bo – je njihov dan!

Tudi pokalov NE BOMO PODELJEVALI PREDČASNO! VELIKA IMENA ŠPORTA, KOŠARKE BODO PRIŠLA   NA SONČKOV DAN SAMO ZATO, DA PODELIJO OTROKOM POKALE! ZATO SI  ZASLUŽIJO TUDI VAŠE  SPOŠTOVANJE !

Sončkov dan – zaključna prireditev otroškega košarkarskega festivala se bo končala okoli 17.30  ure.

Za vse morebitne nejasnosti in vse informacije se 19. 11. 2023 obrnite k  vodjem skupin, dneve pred Sončkovim  dnevom pa na informacije ŠD SONČEK:

info@sdsoncek.si 

041 553 991

Hvala za sodelovanje in razumevanje!