PRIJAVE ZA 25. SONČKOV DAN,

SONČKOV DAN 2022 SO ZAKLJUČENE!

The applications for the 25th SUNNY DAY are closed!

VABILO  IN PRIJAVNICA NA 25. SONČKOV DAN

 Jubilejni 25. Sončkov dan se bo odvijal  v štirih starostnih kategorijah: dečki letnik 2009/10; dečki letnik 2011/12 in mala košarka – letnik 2013 in mlajši ter deklice letnik 2009 in mlajše.

Vsaka ekipa bo odigrala najmanj tri srečanja. Mlajši igrajo 4:4, menjave v vseh kategorijah so poljubne, mala košarka se igra na male koše… Tisti iz bolj oddaljenih krajev Slovenije boste prve tekme odigrali ob 10. uri in 30minut, vsi ostali pa ob 9:30. Razpored SONČKOVEGA DNE  boste dobili na naši spletni strani,  najkasneje sedem dni pred dogodkom.

Košarkarski festival se bo svečano zaključil ob 15.30 z ALL STARS tekmo Sončkovega košarkarskega festivala za  Vikov memorial – v spomin na prezgodaj preminulega našega zelo prizadevnega člana  Viktorja Humarja – Vika.  Zaključno tekmo bodo popestrile atraktivne akrobatske in plesne skupine ter prisotnost nekaterih najboljših športnikov in trenerjev…, ki bodo udeležencem 25. Sončkovega dne podeljevali nagrade in priznanja. 

Na zaključni tekmi bo tudi finale v metanju trojk in prostih metov za nagrade Dražena Petrovića.  Prav vsi udeleženci 25.  SONČKOVEGA DNE bodo tekmovali v metanju trojk in prostih metih  za glavne nagrade – gorsko kolo, alpske smuči, Draženovi dresi…  Prav tako bodo vsi udeleženci (vse ekipe) 25. SONČKOVEGA DNE sodelovali v žrebanju za lepo nagrado – športni dan na Soči. Res je enkratno darilo, nagrada!!!

 Prijavnina je enaka lanski in znaša za vsako prijavljeno ekipo 70Eur. Da bi bil 25. Sončkov dan lažje dosegljiv večjemu številu ekip posameznega kluba, smo tudi letos dali dodaten popust pri prijavi 3., 4.-ih in več ekip …Tretja prijavljena ekipa ima 30% popust, četrta 50% popust, peta prijavljena ekipa pa sodeluje na 25. Sončkovem dnevu brezplačno. Dodaten 20% popust je pri prijavi do 3. 11. 2022.

Poleg lepega dneva Vam bomo nudili:

– kosilo in osvežilno pijačo za vse igralce in trenerje,

– vsak igralec prejme spominsko kolajno in diplomo

– vsaka ekipa prejme pokal in spominska priznanja (npr., če klub, društvo ali šola prijavi 3 ekipe bodo prejeli najmanj 3 pokale in priznanja),

– praktično nagrado za naj igralca ekipe,

– spominek za trenerje,

– spominsko sliko in CD SONČKOVEGA DNE za klub ali šolo,

– na zaključku SONČKOVEGA DNE se bo podelilo tudi veliko drugih nagrad, pa kakšno prijetno presenečenje…

Sporočite nam, če bo imel tega dne,  katerih od igralcev rojstni dan. Sigurno mu bo ostal v trajnem spominu!!!

S plačano prijavnino nam boste pomagali, da bomo lažje in kvalitetnejše organizirali SONČKOV DAN ter brez težav začeli izpeljevati Sončkov program v letu 2023. Trudimo se, da bo  kvaliteten in cenovno dostopen vsem otrokom. Spet bomo več kot 120 otrokom omogočili brezplačne počitnice. HVALA.

Prepričani smo, da boste preživeli čudovit dan v Novi Gorici, ki bo lahko vsem mladim košarkarjem lepo košarkarsko darilo ob prihajajočih  novoletnih praznikih.  Sonček vas pričakuje!

 

Prijava  za  25. Sončkov dan,  27. 11. 2022

Izpolnjeno prijavnico(e) pošljite na naslov društva. Zaključek prijav je 15. 11. 2022.

Prijave bomo sprejemali po kronološkem vrstnem redu do zapolnitve kapacitete 25. Sončkovega dne –  torej: prijave se lahko zaključijo pred  rokom –  pred  15. 11. 2022, (tako je bilo v zadnjih treh  letih !!!).

Plačana prijavnina na TRR:  6400 0941 1092 689 in poslana prijavnica je potrditev udeležbe, katere bomo zelo veseli. Po prejetem nakazilu, vam bomo poslali račun za prijavnino na 25. Sončkovem dnevu. 
Da bi vsi mladi igralci,  tako tisti najboljši kot tisti, ki šele začenjajo svojo košarkarsko pot, imeli sebi primerne nasprotnike, vas prosimo, da trenerji po svoji presoji določite rang svoje ekipe, (I., II., III. kategorija). Prva kategorija je najboljša…  Ker je na Sončkovem dnevu krajši čas igranja (glej pravila), zadostuje manjše število igralcev v ekipi…

Vsako let več prijavljenih ekip, nam je eden od odgovorov, da smo na pravi poti. Druga potrditev našega uspešnega dela je, da je večina med nami  na našem prazniku že več let. Vračamo se pa tja, kjer je lepo…

Vse moči dajemo, da bo tudi letos tako oziroma še lepše.  Lepo vas prosimo, da nam zaradi lažje organizacije dela ( pričakujemo preko 100 ekip iz različnih  držav) izpolnjeno prijavnico(e) čim prej pošljete na naslov društva. Hvala!

ŠD SONCEK, Šolska 22, 5250 Solkan
tel.: 041 553991El. naslov: info@sdsoncek.si