Prijavnica Sončkov dan

PRIJAVNICA

26. Sončkov dan se bo odvijal  v štirih starostnih kategorijah: dečki letnik 2010/11; dečki letnik 2012/13 in mala košarka – letnik 2014 in mlajši ter deklice letnik 2010 in mlajše.

Vsaka ekipa bo odigrala najmanj tri srečanja. Mlajši igrajo 4:4, menjave v vseh kategorijah so poljubne, mala košarka se igra na male koše… Tisti iz bolj oddaljenih krajev Slovenije boste prve tekme odigrali ob 10. uri in 30minut, vsi ostali pa ob 9:30. Razpored SONČKOVEGA DNE  boste dobili na naši spletni strani,  najkasneje sedem dni pred dogodkom.

Košarkarski festival se bo svečano zaključil ob 15.30 z ALL STARS tekmo Sončkovega košarkarskega festivala za  Vikov memorial – v spomin na prezgodaj preminulega našega zelo prizadevnega člana  Viktorja Humarja – Vika.  Zaključno tekmo bodo popestrile atraktivne akrobatske in plesne skupine ter prisotnost nekaterih najboljših športnikov in trenerjev…, ki bodo udeležencem 26. Sončkovega dne podeljevali nagrade in priznanja. 

Na zaključni tekmi bo tudi finale v metanju trojk in prostih metov za nagrade Dražena Petrovića.  Prav vsi udeleženci 26.  SONČKOVEGA DNE bodo tekmovali v metanju trojk in prostih metih  za glavne nagrade – gorsko kolo, alpske smuči, Draženovi dresi …  Prav tako bodo vsi udeleženci (vse ekipe) 26. SONČKOVEGA DNE sodelovali v žrebanju za lepo nagrado – športni dan na Soči. Res je enkratno darilo, nagrada!!!

 Prijavnina je podobna lanski in znaša za vsako prijavljeno ekipo 80 Eur. Da bi bil 26. Sončkov dan lažje dosegljiv večjemu številu ekip posameznega kluba, smo tudi letos dali dodaten popust pri prijavi 3., 4.-ih in več ekip …Tretja prijavljena ekipa ima 30% popust, četrta 40% popust, peta in šesta 50% popust, sedma in … prijavljena ekipa pa sodeluje na 26. Sončkovem dnevu brezplačno. Dodaten 20% popust je pri prijavi do 23. 10. 2023.

Poleg lepega dneva Vam bomo nudili:

–          kosilo in osvežilno pijačo za vse igralce in trenerje,

·         vsak igralec prejme spominsko kolajno in diplomo,

·         vsaka ekipa prejme pokal in spominska priznanja (npr., če klub, društvo ali šola prijavi 3 ekipe bodo prejeli najmanj 3 pokale in priznanja),

·         praktično nagrado za naj igralca ekipe,

·         spominek za trenerje,

·         na zaključku SONČKOVEGA DNE se bo podelilo tudi veliko drugih nagrad, pa kakšno prijetno presenečenje…

Sporočite nam, če bo imel tega dne,  katerih od igralcev rojstni dan. Sigurno mu bo ostal v trajnem spominu!!!

S plačano prijavnino nam boste pomagali, da bomo lažje in kvalitetnejše organizirali SONČKOV DAN ter brez težav začeli izpeljevati Sončkov program v letu 2024. Trudimo se, da bo  kvaliteten in cenovno dostopen vsem otrokom. Spet bomo več kot 120 otrokom omogočili brezplačne počitnice. HVALA.

Prepričani smo, da boste preživeli čudovit dan v Novi Gorici, ki bo lahko vsem mladim košarkarjem lepo košarkarsko darilo ob prihajajočih  novoletnih praznikih.  Sonček vas pričakuje!